Aloja

Notiks seminārs par aizņemšanās procesu pašvaldībām saistībā ar ATR

17. jūnijā, plkst. 10.00, notiks informatīvs seminārs administratīvi teritoriālās reformas (ATR) ietvaros apvienojamām pašvaldībām, kurā saistībā ar jauno novadu pašvaldību darbības sākšanu šā gada 1. jūlijā Finanšu ministrijas pārstāvji informēs par izmaiņām aizņemšanās procesā, savukārt Valsts kases pārstāvji – par izmaiņām norēķinos ar pašvaldībām.

Seminārā Finanšu ministriju pārstāvēs Pašvaldību finansiālās darbības uzraudzības un finansēšanas departamenta direktore Inta Komisare un Pašvaldību finansiālās darbības uzraudzības un finansēšanas departamenta direktores vietniece, Pašvaldību finansiālās darbības uzraudzības un analīzes nodaļas vadītāja Baiba Tisenkopfa. No Valsts kases seminārā piedalīsies Norēķinu departamenta direktore Aiga Vīksna, Budžeta izpildes un uzraudzības departamenta direktore Anita Popova un Klientu pārvaldības departamenta direktors Sandis Putniņš.

Seminārs notiks attālināti un būs skatāms tiešraidē LPS vietnes www.lps.lv sadaļā “Tiešraides, videoarhīvs – Tiešraide” vai sekojot šai saitei.

Sagatavoja:
Lāsma Ūbele,
LPS padomniece finanšu un ekonomikas jautājumos