Aloja

Papildināts: 21.06.2021. Līgo svētki Alojas novadā

Aicinām Līgo svētkus pavadīt Alojas novadā. Jau no 21. jūnija ar dažādiem pasākumiem varēs izjust svētku noskaņu, iededzot ugunskuru, pinot vainagu, baudot Jāņu sieru un piedaloties dažādos konkursos.

Svētku pasākumi Alojas novadā:

ALOJĀ:

21. jūnijā, no plkst. 17.00, Saules laukumā, pie Alojas novada domes Dienas centra sāksies “Ugunsratu konkurss Vasaras Saulgriežos”.

Konkursu organizē biedrība “Alojas novada attīstība”.

Konkursa nolikums ŠEIT.

No plkst. 17.30 līdz 21.00 notiks iedzīvotāju balsošana par ugunsratu noformējumu. Plkst. 21.00 konkursa dalībnieki aicināt ierasties Saules laukumā, lai dotos kopīgā gājienā uz Struņķu egļu kalnu, kur notiks ugunsratu ripināšana.

Konkursa galvenās balvas: 100 eiro (pieaugušajiem), dāvanu karte kastei ar dažādu saldējumu (bērniem), kā arī speciālbalvas. Ja ir radušies jautājumi par konkursa gaitu, aicinām zvanīt 29430123, Inga.

21. jūnijā, no plkst. 21.00, Struņķu egļu kalnā

Aicinām lielos un mazos līgotājus doties Saulgriežu dabas takā, apgūt svētku rituālus un piedalīties citās aktivitātēs. Noderēs izturīgi apavi, ērču un odu drošs apģērbs. Meitenēm – ziedu vainagi zīlēšanai.

ATCELTS! BRASLAVAS PAGASTĀ:

22. jūnijā, no plkst. 20.00, Braslavas muižas parkā, norisināsies ielīgošanas pikniks. Iedzīvotāji un novada viesi aicināti baudīt pastaigas pa parku mūzikas pavadījumā. Par muzikālo noskaņu parūpēsies Māris no “Jūrkant” un Jānis no “Apvedceļa”.

ATCELTS! BRĪVZEMNIEKU PAGASTA PUIKULĒ:

22. jūnijā, no plkst. 20.00, pie Puikules tautas nama notiks Jāņu ielīgošanakopā ar Jāni Žagariņu. Pasākuma laika notiks konkurss “Gardākā rabarberu plātsmaize”.

ATCELTS! BRĪVZEMNIEKU PAGASTA OZOLMUIŽĀ

22. jūnijā, no plkst. 20.00, pie Sadzīves korpusa ielīgosim kopā ar Inu un Raiti. Pasākuma laika notiks konkurss “Gardākā rabarberu plātsmaize”.

ATCELTS! STAICELĒ:

23. jūnijā, no plkst. 20.00, iedzīvotāji un novada viesi aicināti doties uz Staiceles parku, kur būs baudāma brīvdabas izstāde “Tā līgoja Staicelē” un pastaigu taka “Gandrīz kā Silmačos!”. Par mūziku visa vakara garumā gadās grupa “Trešā brigāde”.

Lūdzam ievērot valstī noteiktos ierobežojumus Covid-19 izplatīšanās ierobežošanai!