Aloja

30. jūlijā notiks pasākums bērniem un jauniešiem

Biedrība “Atbalsts Alojas Ausekļa vidusskolai”, sadarbībā ar Alojas dienas centru, Alojas Ausekļa vidusskolu, Alojas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādi “Auseklītis” un Jaunatnes lietu speciālisti, un citiem brīvprātīgajiem,  2021. gada 30.  jūlijā organizē bērnu un  jauniešu (7-18 gadi) pasākumu brīvā dabā “Nāc ārā!” un pasākumu pirmsskolas vecuma bērniem “Bērnu festiņš”.

No plkst. 10.00, Alojas Ausekļa vidusskolas parkā un Alojas pilsētā visas dienas garumā. Tiks organizēta dalībnieku reģistrācija, rīta aplis ar sadraudzības un iepazīšanās spēli, radošās aktivitātes un individuālo uzdevumu stacijas. Dienas otrajā pusē jauniešiem būs iespēja iesaistīties orientēšanās spēlē. Alojas Ausekļa vidusskolas parkā plānots izveidot atpūtas zonu, kurā tiks apbalvoti sacensību uzvarētāji un notiks tikšanās ar sporta entuziasti, fizioterapeiti un sporta treneri, kura iedvesmos jauniešus katram atrast savu fizisko aktivitāti un iemīlēt sportu.

Pasākumā tiks nodrošināta ēdināšana, dzeramais ūdens, fotografēšanās un bilžu tūlītēja izdruka. Dalība pasākumā ir bez maksas, bet ar iepriekšēju pieteikšanos – ŠEIT.

Savukārt plkst. 10.00, pie Alojas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes “Auseklītis” pasākums pirmsskolas vecuma bērniem. “Bērnu festiņa” laikā iespēja apmeklēt radošās darbnīcas, muzikāli izglītojošas rotaļas, spēles un citas jestras aktivitātes. Uz pasākumu aicināts ikviens pirmsskolas vecuma bērniņš!

Sagatavoja: Guna Krūmiņa

Projekta “Ģimene un bērni – vērtība Alojā!” īstenošanas laikā biedrība “Atbalsts Alojas Ausekļa vidusskolai” sadarbojas ar iestādēm – Alojas pilsētas un pagasta pārvalde, Alojas Ausekļa vidusskola, Alojas kultūras nams, Alojas dienas centrs, pirmsskolas izglītības iestāde “Auseklītis”, Alojas Novadpētniecības centrs, Alojas pilsētas bibliotēka, bibliotēka “SALA”, Uzņēmējdarbības atbalsta centrs “SALA” un sporta metodiķiem.

Projekts ,,Ģimene un bērni – vērtība Alojā!”, Nr. 2021.LV/ĢDP/031“ ir sagatavots ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par ,,Ģimene un bērni – vērtība Alojā!”, Nr. 2021.LV/ĢDP/031“  saturu atbild Biedrība “Atbalsts Alojas Ausekļa vidusskolai”.” #SIF_vietagimenei