Aloja

Jau rīt Puikulē notiks brīvdabas kino otrais seanss

Rītdien, 29. jūlijā, tiks aizvadīts brīvdabas kino cikla “Filmas jubilāres 2021” otrais seanss. Šajā ceturtdienas vakarā piedāvājam noskatīties 1976. gada filmu “Ezera sonāte”. Filma uzņemta pēc Regīnas Ezeras romāna “Aka” (1972), kuru īpaši populāru padarīja tieši ekranizācija.

Filmas sižets: Ārsts Rūdolfs pavada vasaru lauku mājās un tur satiek skolotāju Lauru – divu bērnu māti, kuras vīrs ir cietumā. Rūdolfs glābj slimo Lauras meitu Zaigu, sadraudzējas ar dēlu Māri un iemīl Lauru, bet viņa izmisīgi cīnās ar pienākuma izjūtu pret ģimeni un žēlumu pret vīru.

Jau informējām, ka no 22. jūlija līdz pat augusta izskaņai iedzīvotājiem tiek piedāvāta iespēja apmeklēt Puikules muižas parka kino nojumi, lai baudītu “Filmas jubilāres 2021” filmas. Pasākuma “Vasaras kino nakts” programma lasāma ŠEIT.

Atgādinām, ka Puikules muižas parka kino nojumē drīkstēs pulcēties, uzrādot personu apliecinošu dokumentu un derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Ieeja pasākumā bezmaksas.

Pasākuma laikā var tikt filmēts un fotografēts. Video un foto materiāli var tikt izmantoti pasākuma organizatora publicitātes materiālos.