Aloja

7. augustā notiks koncerts ģimenēm “Neaizmirsti brīnīties”

7. augustā aicinām ģimenes apmeklēt brīvdabas koncertu “Neaizmirsti brīnīties”. Koncertā izskanēs dziesmas no animācijas filmām Zanes Dombrovskas un Gundara Silakaktiņa izpildījumā. Koncerta sākums plkst. 13.00, Ungurpils ezera krastā.

Ieeja bezmaksas. Apmeklējot koncertu, nepieciešams uzrādīt Covid-19 sertifikātu. Bērniem līdz 12 gadu vecumam – bez ierobežojuma.

Aktivitāte norisinās projekta “Ģimene un bērni – vērtība Alojā!” ietvaros. Projekta “Ģimene un bērni – vērtība Alojā!” īstenošanas laikā biedrība “Atbalsts Alojas Ausekļa vidusskolai” sadarbojas ar iestādēm – Alojas pilsētas un pagasta pārvalde, Alojas Ausekļa vidusskola, Alojas kultūras nams, Alojas dienas centrs, pirmsskolas izglītības iestāde “Auseklītis”, Alojas Novadpētniecības centrs, Alojas pilsētas bibliotēka, bibliotēka “SALA”, Uzņēmējdarbības atbalsta centrs “SALA” un sporta metodiķiem.

Projekts ,,Ģimene un bērni – vērtība Alojā!”, Nr. 2021.LV/ĢDP/031“ ir sagatavots ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par ,,Ģimene un bērni – vērtība Alojā!”, Nr. 2021.LV/ĢDP/031“  saturu atbild Biedrība “Atbalsts Alojas Ausekļa vidusskolai”.” #SIF_vietagimenei