Aloja

Turpinot brīvdabas kino ciklu, šajā ceturtdienā aicinām skatītājus uz melodrāmu “Cilvēka bērns”

Jau šajā ceturtdienā, 5. augustā, aicinām doties uz Puikules muižas parku, kur baudāms brīvdabas kino cikla “Filmas jubilāres 2021” trešais seanss ar filmu “Cilvēka bērns”. Filma uzņemta pēc Jāņa Klīdzēja romāna “Cilvēka bērns” (1956) motīviem un stāsta par 20. gadsimta 20. gadiem Latgalē. Filmas sākums plkst. 21.00.

Filmas sižets: Mazais Bonifācijs Pāvulāns, saukts Boņuks, savas dzimtas lauku mājās izdzīvo gadskārtu ritumu ar visiem puiku priekiem un nedienām. Boņuks grib precēt skaisto kaimiņmāju meitu Bigiju, bet viņai jau ir savs iecerētais – Aleksis. Kad Bigija Boņuku aicina uz savām kāzām un vēlāk aizbrauc līdzi vīram, zēns iet pie Pestītāja tēla aizlūgt, lai Dievmāte palīdz Bigijai svešā malā.

Jau ziņots, ka no 22. jūlija līdz pat augusta izskaņai iedzīvotājiem tiek piedāvāta iespēja apmeklēt Puikules muižas parka kino nojumi, lai baudītu “Filmas jubilāres 2021” filmas. Pasākuma “Vasaras kino nakts” programma lasāma ŠEIT.

Atgādinām, ka Puikules muižas parka kino nojumē drīkstēs pulcēties, uzrādot personu apliecinošu dokumentu un derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Ieeja pasākumā bezmaksas.

Pasākuma laikā var tikt filmēts un fotografēts. Video un foto materiāli var tikt izmantoti pasākuma organizatora publicitātes materiālos.