Aloja

BRASLA aicina iesūtīt fotogrāfijas kalendāra “Gadsimtu mantojums” izgatavošanai

Vidzemes lauku partnerība “Brasla” ik gadu izdod galda kalendāru, popularizējot teritorijā esošos uzņēmējus, sabiedriskā labuma projektu realizētājus un dabas krāšņumu.

Šogad izvēlēta tēma “Gadsimtu mantojums” – kalendārā iekļausim fotogrāfijas par kultūrvēsturiskām vērtībām, kas saglabājušās un skatāmas Vidzemes lauku partnerības “Brasla” teritorijā (Limbažu novads – Alojas, Limbažu un Staiceles pilsētas, Alojas, Braslavas, Brīvzemnieku, Staiceles, Katvaru, Umurgas, Vidrižu un Limbažu pagasti; Valmieras novads – Dikļu, Zilākalna un Vaidavas pagasti; Siguldas novads – Lēdurgas pagasts un Cēsu novads – Straupes un Stalbes pagasti).

Aicinām ikvienu interesentu iesaistīties kalendāra veidošanā un iesūtīt ne vairāk kā 5 fotogrāfijas par jūsu izvēlēto kultūrvēstures objektu (piem., 5 fotogrāfijas no Budenbrokas muižas un 5 no Augstrozes pilskalna utt.) vai objekta oriģinālos elementus (piem., durvju rokturis, ūdens notekas u.tml.). Iesūtot foto norādīt autoru un foto uzņemšanas vietu.

Fotogrāfijas aicinām augšupielādēt interneta vietnē www.failiem.lv un līdz š.g. 10.oktobrim sūtīt to atrašanās saites uz e-pastu: vrgbrasla@gmail.com.

No iesūtītajām fotogrāfijām, publicēšanai izvēlēsimies kalendāra tēmai atbilstošākās.

Iesniedzot darbus, autori atļauj rīkotājiem tos izmantot nekomerciāliem mērķiem, kā arī publicēšanai biedrības Vidzemes lauku partnerības „Brasla” sociālo tīklu kontos un portālā www.brasla.lv, un citās aktivitātēs, kas saistītas ar biedrības darbības popularizēšanu.

Katrs dalībnieks saņems veicināšanas balvu no Vidzemes lauku partnerības “Brasla”.

Neskaidrību gadījumā zvanīt pa tālr. 22025563.

Avots: https://www.brasla.lv/