Aloja

Aicina konkurss Mans tētis supervaronis

Latvijas vīru biedrība izsludinājusi bērnu un jauniešu (7–16 gadu vecumā) radošo darbu konkursu Mans tētis supervaronis. Tajā viņi aicināti piedalīties četrās kategorijās – zīmējums brīvā tehnikā, eseja, fotogrāfija vai video. Darbu iesūtīšanas termiņš – 18. novembris, mūsu valsts dzimšanas diena.

Noteikts, ka zīmējums brīvā tehnikā var būt uz A4 formāta lapas vienas puses, esejas (stāsta, pasakas vai noveles formā) apjoms – 1000–2000 zīmju. Fotogrāfija var būt digitāla vai izdrukāta, ne lielāka par A4 formātu, video – līdz 1 minūtei. Zīmējumus, fotogrāfijas un esejas iesniedz, nosūtot pa pastu uz adresi Latvijas vīru biedrība, Lāčplēša iela 23 – 11, Rīga, LV-1011. Eseju vai fotogrāfiju digitālā formā iespējams sūtīt uz e-pastu info@virubiedriba. lv. Savukārt video jāpublicē dalībnieka TIK TOK vai facebook kanālā ar mirkļbirku #tetissupervaronis. Papildu informācija pa konkursu –  www.pargimeni.lv/tetis-supervaronis.

Labāko darbu autori tiks nosaukti sestdien, 27. novembrī, tiešsaistē kustības Par dabisku ģimeni Facebook un Youtube lapās. Uzvarētāji saņems dāvanu kartes no sporta preču veikala. 1. vietas ieguvējiem tā būs 200 eiro, 2. – 100 eiro un 3. vietas ieguvējiem – 50 eiro vērtībā.

Inguna Roga-Saulīte,

biedrības «Asociācija Ģimene» projektu vadītāja