Aloja

Valmierā notiks seminārs – diskusija “Godīgas tirdzniecības principi”

LTRKAicināti apmeklēt Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) organizēto semināru – diskusiju: „Godīgās tirdzniecības principi” 27.augustā, ceturtdien, viesnīcā „Wolmar”, Tērbatas ielā 16a, Valmierā,  plkst. 13:00

Seminārā piedalīsies:

 

  • Aigars Plotkāns, LTRK ārējais eksperts skaidros, kāpēc godīga komercprakse ir izdevīga komersantiem un valstij kopumā;
  • Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta vadītāja Dace Helmane prezentēs rīku, kas mazajiem uzņēmumiem dos iespēju novērtēt savu biznesa praksi un sniegt apliecinājumu saviem esošajiem vai potenciālajiem sadarbības partneriem par savu atbilstību atbildīgas uzņēmējdarbības kritērijiem.
  • SIA „Cemex“ Linda Šedlere (valdes locekle un Personāla direktore) un Andris Pommers (Integrētās drošības daļas vadītājs) dalīsies ar praktisko pieredzi godīga biznesa veidošanā un organizēšanā.

Programma Valmiera 27 08

Seminārs būs noderīgs gan uzņēmējiem, gan pašvaldību pārstāvjiem, jo tā laikā iegūs noderīgu informāciju, par to kā stiprināt reģiona ilgtspējīgu attīstību un starptautisku konkurētspēju, uzņēmumiem, valsts pārvaldei un nevalstiskām organizācijām sistemātiski paaugstinot izpratni par atbildīga biznesa jautājumiem.

 

Dalība: BEZ MAKSAS

Reģistrēšanās līdz 24.augustam:

Links: http://goo.gl/forms/76ZkW7ShPn

Informāciju sagatavoja:

Līga Ābola

LTRK Vidzemes nodaļa

Vadītaja vietniece

 

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera

Stacijas iela 26, Valmiera, LV-4201, Latvija

  1. + 371 64235320
  2. + 371 28625443
  3. + 371 67820092

valmiera@chamber.lv

www.chamber.lv