Aloja

Arī šogad Alojas novads izstādē – gadatirgū “Balttour 2016” piedalīsies kopā ar “Saviļņojošās Vidzemes” komandu

JPG-4703Starptautiskajā tūrisma izstādē – gadatirgū “Balttour 2016”, kas šajā nedēļas nogalē norisināsies izstāžu centrā Ķīpsalā, Alojas novads arī šogad piedalīsies kopā ar Saviļņojošās Vidzemes (Alojas, Carnikavas, Limbažu, Salacgrīvas un Saulkrastu novadiem) komandu, izstādes apmeklētājus vilinot uz Vidzemes piekrasti.

 

Šogad esam sarūpējuši veselu virkni jaunumu, kas ir lielas vērtības katra par sevi un vienlaicīgi viens otru papildina. Iespējams, garākā pārgājienu karte Latvijā lieliski papildinās mobilo aplikāciju “Vidzeme Coast”, Vidzemes piekrastes 2016.gada izdevums būs īpaši ērts lietošanā kopā ar mūsu mobilo ceļvedi, un plašāku teritorijas bagātību apvienojumā ar funkcionālu karti sniegs pārgājienu kartes un Vidzemes piekrastes 2016.gada izdevuma apvienojums.

 

Ja augsti vērtē viedtālruņa sniegtās priekšrocības, noteikti iesakām bez maksas lejuplādēt Saviļņojošās Vidzemes mobilo ceļvedi “Vidzeme Coast” – tā ļaus Tev būt informētam par aktuālākajiem sarīkojumiem un sporta norisēm, labākajām maltīšu vietām un nenoliedzami aizraujošākajiem apskates objektiem. Tiekoties Balttour izstādes laikā, noteikti aicināsim Tevi izmēģināt šo ceļvedi!

 

Drukāto karšu kvēliem atbalstītājiem atrādīsim un līdzņemšanai “iesaiņosim” arī tūrisma kartes “Vidzemes piekraste” 2016.gada izdevumu, kurā iekļauta jaunākā informācija par dabas, kultūras un amatu izziņas, kā arī aktīvās atpūtas objektiem Vidzemes piekrastē. Kartē iekļautas Vidzemes piekrastes labākās naktsmītnēs, restorāni un maršruti, kuros mesties svaigā gaisa saviļņotajiem.

 

Kopā ar novadu tūrisma informācijas centriem izstādē piedalīsies Vidzemes piekrastes gardumu ražotāji un tūrisma pakalpojumu sniedzēji. Ķīpsalas hallē sastapsiet mūsu novada saimniecību “Šita &Ke” un “Lielkalni” pārstāvjus, kultūras programmu kuplinās deju kolektīva “Sānsolis” dejotāji. Gaidām Tevi mūsu Balttour izstādes stendā hallē “Apceļo Latviju”. Lai bāka rāda Tev ceļu!

 

Informāciju sagatavoja 

Liene Some-Tiesnese, Gita Memmēna un Inese Timermane