Aloja

AAV Tehniskās jaunrades pulciņš Rāmkalnos

Alojas Ausekļa vidusskolas Tehniskās jaunrades pulciņa dalībnieki 17.05.2016.  izmantoja Lego robotu būves un programmāšanas sacensībās Cēsīs iegūto balvu- komandas saliedēšanas pasākuma aktivitātes Rāmkalnos.

Balvu 200 eiro vērtībā saņēmām no ZAAO par ļoti labu Alojas pilsētas atkritumu apsaimniekošanas Projektu, prezentāciju un veiksmīgu komandas darbu sacensībās, kurās ieguvām 2.vietu, kā arī 5. vietu robotu programmēšanā un vadībā.

Paldies grupas vadītājam Rāmkalnos Mārtiņam par tiešām interesanto dienu. Neskatoties uz vēso laiku, komanda darbojās dažādu šķēršļu pārvarēšanā, sadarbojās, palīdzot viens otram. Paldies par gardo Rāmkalnu saldējumu, par rodeļu braucieniem, par gardo lauku cienastu un darbinieku labvēlīgo attieksmi.

Es lepojos ar saviem Alojas Ausekļa vidusskolas skolēniem, kas ir draudzīgi, prot strādāt komandā, par ko Mārtiņš katram pastāstīja, norādot viņa stiprās puses, un uzdāvināja Rāmkalnu gardumus.

Esam emocijas guvuši vasarai un jauniem projektiem rudenī. Paldies skolas direktorei par atvēlēto transportu un atbalstu.

 

 

AAV Tehniskās jaunrades

pulciņa vadītāja S. Mangulsone