Aloja

Mācību gada noslēgums Alojas Ausekļa vidusskolā

Uz 2016./2017.mācību gada noslēguma pasākumu skolas saime pulcējās skolas zālē. Skolas direktore Inese Mētriņa pasniedza skolas pateicības rakstus skolēniem, kas mācījušies uz teicamām, labām un teicamām sekmēm. Arī pirmklasnieki tika uzslavēti par godam aizvadīto mācību gadu.

 

Lielu prieku skolai, ģimenēm ir sarūpējuši skolēni, kas mācījušies uz teicamām sekmēm: 2.a klase Daniels Andrejevs, Estere Bitmane, Edijs Jurašs, Regnārs Kamalis, Sabīne Liepiņa, Ance Pilipāviča, Betrise Liene Puidīte, Madara Ulme. 2.b klasi ar teicamām sekmēm beiguši: Rūta Šternfelde, Ivita Grīnvalde, Rauls Kivulāns. 3.klases teicamnieku lepnums Līva Ella Nemme, Jānis Nauris Čukurs, Markuss Sipko. Ar teicamām sekmēm 4.klasi beigusi Vanesa Kitija Gubska un 5.klases skolnieks Rūdolfs Roļskijs.

 

Uz labām un teicamām sekmēm mācījušies Enija Bernharde, Jānis Niks Lūsis (2.a klase), Evelīna Dukule, Gustavs Slotiņš, Mārtiņš Volkovs, Paula Meijere (2.b klase). Uzteicami ir arī Rūdolfs Irmejs un Armands Krūze. 3.klasē uz labi un teicami mācījušies Gunita Džaparova, Haralds Kļaviņš Evelīna Vanaga, Estere Dalka. 4.klasē Violeta Anete Birkava, Kristers Možvillo, Emīls Kārlis Grīnbergs un Reinis Kušķis. 5.klase var lepoties ar Alisi Amandu Abendroti, Jāni Voldemāru Siktāru, Amandu Deni, Katrīnu Lību Mētriņu, Tīnu Evelīnu Dalku, Kitiju Rjabinovu, Anniju Svišķo, kas arī mācījušies uz labām un teicamām sekmēm.  Labas un teicamas sekmes ir arī Tīnai Evelīnai Rudzītei, Sabīnai Kozlovskai(6.a klase), Kristai Fiļipovai, Sanijai Bērziņai(6.b klase), Rūtai Kaļvai, Rūtai Vilderei, Hertai Balodei(7.klase), Valtam Rinaldam Kokinam, Annijai Delverei, Haraldam Siktāram(9.klase). Vidusskolā lepojamies ar Artas Bārdas, Elīzas Cepurnieces Kristīnes Kalnmačas, Sandas Melbārdes, Klāva Elsiņa (11.klase) un 10 klases skolnieku Rūdolfa Kažoka, Māra Ciņa, Itas Netlovas, Laumas Aleksandras Auziņas, Martas Čukures augstiem sasniegumiem mācībās.

 

Vēl gribētu pateikt paldies skolēniem, kam pavisam nedaudz pietrūcis, lai saņemtu pateicības rakstu par labām un teicamām sekmēm, bet kam vidējā atzīme krietni ir virs 7,1 ballēm: Ievai Ulmei, Keitai Možvillo, Karīnai Meļķei, Kristīnei Oinaskovai, Laurai Mangulsonei, Edvardam Kaļvam, Robertam Dāvidam Irmejam, Montai Mildai Grīnbergai, Marijai Alisei Jenčai, Harijam Liepiņam, Elīnai Krūmiņai, Kerijai Jeseljonei, Samantai Ududai, Kristiānai Midrei, Samantai Lācei, Tomasam Maršānam, Undīnei Jenčai, Kristenam Marselam Bojāram, Evai Bitmanei, Katrīnai Mercai.

 

Skolas nobeiguma pasākumā tika godināti Alojas Ausekļa vidusskolas sportisti, kas Sporta dienā izcīnījuši godalgotas vietas, tāpat uzslavas saņēma skolēni, kas interešu izglītībā izrādījuši īpašu iniciatīvu. Paldies visiem skolēniem, skolotājiem, vecākiem par kopīgi labu paveiktu darbu 2016./2017.m.g.

 

Alojas Ausekļa vidusskolas administrācijas vārdā direktores vietniece izglītības jomā Inatra Vaļicka

[Not a valid template]