Aloja

Vēl tikai 5 dienas skolēni aicināti nobalsot par Vidzemes ainavu dārgumiem: balvu grozā 7 lieliskas ekskursijas

Tikai vēl 5 dienas ikviens skolēns Latvijā kopā ar saviem klases biedriem un klases audzinātāju var piedalīties konkursā “Vidzemes ainavu dārgumus meklējot”.

 

Nobalsojot vietnē www.ainavudargumi.lv par favorītobjektiem Vidzemē, klasei būs iespēja piedalīties izlozē un laimēt kādu no sešām ekskursijām Vidzemē, kā arī pretendēt uz speciālo balvu par atraktīvāko balsojuma iemūžināšanu fotogrāfijā. Balsojums par ainavu dārgumiem tiks pieņemts līdz 15.oktobrim plkst.23:59 – balvu izlozē piedalīsies tie klašu kolektīvi, kas būs izpildījuši konkursa nosacījumus.

 

Balvu grozs ir ļoti bagātīgs – klases kolektīvs, no kura saņemsim visatraktīvāko fotogrāfiju, balvā saņems piedzīvojumu Sajūtu parkā Valmierā, savukārt vēl sešas klases izlozes kārtā tiks pie vēl vairākām interesantām ekskursijām. Balvu grozā Cēsu pils izpēte, Naukšēnu muižas apmeklējums un brauciens ar plostu pa Rūjas upi, Āraišu arheoloģiskā parka izzināšana un spēle “Izlaušanās cauri gadsimtiem”, brāļu Jurjānu skaņu pasaule “Meņģeļos”, jautro velniņu dzenāšana R.Blaumaņa “Brakos” un SIA Latnature veselīgo čipšu ražotnes apmeklējums Raunā. Konkursa organizatori norāda, ka transporta pakalpojumi nokļūšanai uz objektiem konkursa ietvaros netiek nodrošināti.

 

Laimestus konkursa uzvarētāji varēs izmantot līdz pat 2018. gada 31.maijam –lieliska iespēja jau tagad nopelnīt pavasara ekskursiju!  

 

Plašāk ar balvu grozā esošajiem galamērķiem var iepazīties šeit.

KONKURSA NOTEIKUMI:

  • Skolēni kopā ar skolotājiem aicināti apmeklēt vietni ainavudargumi.lv un sadaļā “SARAKSTS” izvēlēties līdz 10 skaistākajām Vidzemes ainavām un nobalsot par tām!
  • Balsošanas brīdis jāiemūžina fotogrāfijā un jānosūta uz ainavudargumi@vidzeme.lv līdz 15. oktobrim plkst.23:59
  • Uzvarētājs tiks paziņots 18. oktobrī Vidzemes plānošanas reģiona mājaslapā vidzeme.lv , kā arī ar laimīgajiem balvu ieguvējiem sazināsimies personīgi
  • Laimestus varēs izmantot līdz 2018. gada 31.maijam

 

Atgādinām, ka vietnē www.ainavudargumi.lv ikviens Latvijas iedzīvotājs aicināts nobalsot par visiem pieciem Latvijas reģionu ainavu dārgumiem, no katra reģiona atlasot līdz pat 10 skaistākajiem un vērtīgākajiem objektiem.