Aloja

Izsludināta pieteikšanās biznesa ideju konkursam “Biznesa nakts 2018”

BN2018-plakats-A4-4Biznesa augstskola Turība un Turība Business HUB informē, ka konkurss „Biznesa nakts” notiek arī šajā pavasarī un pirmo reizi pasākuma četru gadu vēsturē, lai nokļūtu konkursa finālā, interesentu komandas trīs cilvēku sastāvā ir aicinātas pieteikt savas biznesa idejas.

 

Konkursa fināls norisināsies 27. un 28. aprīlī Turība Business HUB telpās, Graudu ielā 68, Rīgā.

Šogad pirmo reizi konkursa vēsturē koncepts ir atšķirīgs, jo organizatori pasākumu ir izveidojuši vēl saistošāku un noderīgāku esošajiem un topošajiem uzņēmējiem, lai motivētu uzsākt drosmīgas un vēl iepriekš nerealizētas idejas, kuru autori ir paši komandas dalībnieki. Konkursa finālā labākajām trīs komandām tiks sadalīts naudas balvu fonds 700 EUR vērtībā no Swedbank.

 

Pieteikties aicināts ikviens interesents, sākot no 18 gadu vecuma neatkarīgi no nodarbošanās, izveidojot komandu trīs cilvēku sastāvā un aizpildot pieteikuma anketu. Pieteikuma anketa un konkursa nolikums atrodami “Biznesa nakts” Facebook lapā www.facebook.com/biznesanakts. Pieteikt savu dalību konkursā iespējams līdz 13. aprīļa plkst. 23:57.

 

Konkurss norisināsies divās kārtās – atlase līdz 13.aprīlim un konkursa fināls 27. un 28. aprīlī Turība Business HUB telpās. Izvērtējot saņemtos pieteikumus, tiks atlasītas 8 komandas, kas turpinās dalību konkursa finālā. Pieteikumā tiks vērtēta sadaļas Īss biznesa idejas apraksts un Motivācija. Sadaļā Īss biznesa idejas apraksts ir jāapraksta vēl iepriekš nerealizēta biznesa ideja un uzņēmējdarbības nozare. Sadaļu Motivācija organizatori aicina aizpildīt radoši un piedomāt pie kvalitatīva noformējuma – tas kalpos kā pierādījums komandas ieinteresētībai un attieksmei pret savu biznesa ideju. Šo sadaļu iespējams aizpildīt brīvā, pašu izvēlētā formā – rakstiski, video, prezentācijas formātā u.c.

 

27. aprīlī, atklājot konkursu, komandas saņems norādes, kas jāņem vērā pasākuma norises laikā – divdesmit četrās stundās. Komandu pamatuzdevums ir 24 stundu laikā veikt savu iesniegto ideju padziļinātu izpēti, plānošanu un prezentācijas sagatavošanu. 28. aprīļa rītā komandas prezentēs savu veikumu žūrijai. Komandas, kuras pēc žūrijas vērtējuma būs ieguvušas 1., 2. un 3. vietu saņems naudas balvu no Swedbank.

 

Pasākumu atbalsta: Swedbank, Biznesa augstskola Turība un Turība Business HUB.