Aloja

Tikšanās ar Latvijas Jaunatnes padomes pārstāvjiem Staicelē

14. augustā Staiceles jauniešu biedrību Pivālind apciemoja Latvijas Jaunatnes padomes pārstāvji Renāte Mencendorfa un Edgars Muktins.

Tikšanās laikā pārstāvji pastāstīja par priekšrocībām kādas ir biedriem, kas iestājas LJP , piemēram, mums būtu iespēja izmantot LJP kā platformu savu interešu aizstāvībai, izmantot LJP kā globālu resursu kā ietekmēt procesus valsts un Eiropas līmenī, ierosināt lēmumprojektus un piedalīties to apspriešanā, lai risinātu dažādus  būtiskus jautājumus jauniešu vidū. Divas reizes gadā notiek padomes sēdes, kurās tiek izskatīti dažādi jauniešiem svarīgi jautājumi.

Man kā jaunietim šī bija lieliska iespēja, brīvā gaisotnē, ar LJP pārstāvjiem izteikt savu sāpi gan kā Alojas novada jaunietim, gan pārstāvot Staiceles jauniešu intereses.

Tas bija vērtīgi, jo es jutu atbalstu un sapratu, ka mans viedoklis ir svarīgs. Savā pieredzē dalījās arī biedrības vadītāja Anda Timermane.

Sarunas gaitā LJP pārstāve Renāte atzina, ka Staiceles jauniešiem patīk sākumā sakārtot apkārtējo vidi un tikai tad izklaidēties! Manuprāt, šis ir lielisks Staiceles jauniešu moto. Sakām lielu paldies LJP pārstāvjiem Renātei Mencendorfai un Edgaram Muktupāvelam par vērtīgo un izzinošo tikšanos!

Informāciju sagatavoja:

Viesturs Titovs, Staiceles jauniešu struktūrvienības pārstāvis