Aloja

Akcijā “Atvērtās dienas laukos 2021” pieteikušies arī Alojas novada pārstāvji

Latvijas Lauku tūrisma asociācija “Lauku ceļotājs” un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra šīs nedēļas nogalē no 10. – 13. jūnijam aicina uz pasākumu “Atvērtās dienas laukos 2021.”

“Atvērtās dienas laukos” ir Latvijas apceļošanas un iepazīšanas pasākums, kura mērķis ir popularizēt laukus – laukos audzētus, ražotus, gatavotus produktus un sniegtos pakalpojumus. Pasākums aicina iepazīt lauku dzīvi un nobaudīt lauku labumus.

No mūsu novada pasākumam pieteikušās divas saimniecības – Bioloģiskā saimniecība “Lielkalni” – aicina iepazīt ogulāju dārzu, padzert tēju un iegādāties gatavo produkciju, bet kazkopības saimniecība “Strēlnieki ” aicina uz veselīgo kazas piena produktu degustāciju (piens, siers, kefīrs, saldējums, konditoreja) un iegādi līdzņemšanai.

Akcijai atsaukusies arī TLMS “Staicele”, dodot iespēju ieskatīties rokdarbu pasaulē, iemēģināt roku aušanā ar vairāk kā 100 gadus senām meistara Pētera Viļumsona stellēm. Kā arī Tūrisma informācijas centrs, aicina pārgājienā iepazīt Staiceles kultūrvēsturisko mantojumu.

Visiem pasākumiem obligāta iepriekšēja pieteikšanās!

Inese Timermane, Alojas novada TIC T.27806452

Vairāk informācijas šeit:

https://www.celotajs.lv/en/conf/ADL2021?0